Teamleader for WooCommerce

Teamleader for WooCommerce plugin

Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster

2 reviews

 25,00 per maand

Jaarlijks gefactureerd aan  300,00.

Synchroniseer vlot WooCommerce gebruikers, klanten, bedrijven, producten, bestellingen, facturen, deals & creditnota’s met Teamleader Focus.

 • Tot 3 domeinen per licentie
 • Niet tevreden na 14 dagen? Word volledig terugbetaald
 • Snelle support via email of chat
 • Aanpassingen mogelijk op maat van jouw onderneming
Plugin aankopenAankopen Toegevoegd cart loading
Bekijk mogelijkheden
Vector lsDevign

De belangrijkste
features op een rij:

Ontdek wat Teamleader for WooCommerce voor jou kan betekenen. Heb je nog extra functionaliteit of aanpassingen op maat nodig? Vraag een offerte aan of contacteer ons.

Koppel WooCommerce belastingtarieven aan Teamleader

Nieuw

Kies voor elk WooCommerce belastingtarief een belastingtarief én een productcategorie / grootboekrekening in Teamleader.

Maak deals aan voor elke bestelling

Nieuw

Bepaal of er bij elke bestelling een deal moet worden aangemaakt en of dit automatisch of manueel dient te gebeuren.

Koppel WooCommerce velden of eigen velden aan Teamleader Deals

Nieuw

Heb je een aantal custom velden in jouw Teamleader deals die je automatisch wenst in te vullen bij elke bestelling? Koppel elk custom dealveld aan een WooCommerce / eigen veld.

Automatische synchronisatie van WooCommerce klanten

WooCommerce gastgebruikers en gebruikers met de rol ‘klant’ worden automatisch gesynchroniseerd naar Teamleader bij elke bestelling of wanneer hun gegevens wijzigen (registratie, wijzigingen gebruikersprofiel, veranderingen aangebracht door de klant, etc.). Hierbij worden contacten en bedrijven automatisch van elkaar onderscheiden.

Ondersteuning van lokale belastingtarieven

Een ingebouwde controle zorgt ervoor dat u de belastingtarieven die u in WooCommerce hanteert niet vergeet aan te maken in Teamleader. Van ontbrekende belastingtarieven krijgt u automatisch een melding.

Teamleader afdelingen & factuur templates

Selecteer een standaard Teamleader afdeling (department) en een Teamleader factuur template per taal die u in de website gebruikt.

Geef tags mee aan contacten en bedrijven

Stel standaard tags in die moeten worden toegekend aan contacten en bedrijven wanneer ze naar Teamleader worden gesynchroniseerd.

Koppel WooCommerce velden of eigen velden aan Teamleader

Kies welke velden de plugin moet gebruiken om data te verzenden naar Teamleader. Dat kunnen zowel de standaard WooCommerce velden zijn, als velden die u zelf of dmv een andere integratie hebt ingesteld. Ook niet standaard velden, zoals een BTW-nummer, IBAN, BIC, worden ondersteund.

Teamleader product- & verzendcategorieën

Bepaal welke Teamleader categorieën (grootboekrekeningen) moeten worden toegekend aan producten of kosten voor verzending.

Synchronisatie van producten en voorraad

Bepaal zowel voor de producten als voor de voorraad of u deze automatisch vanuit WooCommerce wenst te synchroniseren met Teamleader. Indien actief, dan worden de productinformatie en voorraad in Teamleader geüpdate wanneer u een product bijwerkt of er een bestelling plaatsvindt. Producten worden ook gelinkt aan de artikellijnen van de Teamleader facturen, wat een grote meerwaarde kan zijn voor analyses.

Keuze om facturen & creditnota's te synchroniseren of niet

Kies ervoor of u Teamleader for WooCommerce wenst te gebruiken om facturen en creditnota’s aan te maken in Teamleader. Dit kan u uitschakelen indien u enkel contacten en bedrijven wenst te synchroniseren. U kan ook kiezen op welk punt in het bestelproces facturen moeten worden aangemaakt.

Manuele of automatische synchronisatie van facturen

Bepaal of u facturen automatisch wenst aan te maken in Teamleader bij elke (al dan niet betaalde) bestelling of indien u deze liever manueel synchroniseert vanuit het besteloverzicht in WooCommerce. Creditnota’s worden automatisch aangemaakt bij elke terugbetaling.

Factuur templates per taal

Teamleader for WooCommerce detecteert automatisch welke talen uw WooCommerce webshop gebruikt en zorgt ervoor dat u een Teamleader factuurtemplate per taal kan selecteren.

2 way sync voor verwijderde facturen en creditnota's

Indien facturen of creditnota’s in Teamleader worden verwijderd, dan zorgt Teamleader for WooCommerce er ook voor dat deze ook uit de gerelateerde WooCommerce bestelling worden verwijderd.

Automatisch inboeken van facturen & registreren van betalingen

Facturen die door de plugin worden aangemaakt in Teamleader worden automatisch ingeboekt en, wanneer van toepassing, ook gemarkeerd als betaald. Zo blijven uw openstaande klanten steeds up-to-date.

Automatisch mailen van facturen en creditnota's

Bepaal of en in welke WooCommerce e-mails facturen en creditnota’s worden verzonden naar de klant. U kan er daarnaast ook voor kiezen om zelf een kopie van de facturen per mail te ontvangen. Facturen worden standaard meegestuurd in de standaard WooCommerce ‘factuur / details van de bestelling’ e-mail.

Maak facturen & creditnota's downloadbaar voor klanten

Bepaal of klanten facturen en creditnota’s kunnen downloaden in het besteloverzicht van hun WooCommerce account zone.

Raadpleeg facturen & creditnota's vanuit het besteloverzicht

Raadpleeg Teamleader facturen en creditnota’s vanuit het overzicht van de bestellingen in WooCommerce.

Ondersteuning voor WooCommerce Subscriptions

Teamleader for WooCommerce is compatibel met de WooCommerce Subscriptions plugin. Elke wederkerende betaling (bestelling) wordt ook naar Teamleader verzonden.

Meertalige functionaliteit (WPML, Polylang & Weglot)

Indien u WPML, Polylang of Weglot gebruikt, dan worden de gebruikte talen herkend en meegenomen in de plugin instellingen. Bepaal zelf een standaardtaal voor producten, contacten en bedrijven of laat deze automatisch bepalen.

Plugin admin beschikbaar in NL, EN, FR, DE, ES, IT & PT

Teamleader for WooCommerce is beschikbaar in de beheertalen Engels, Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees.

Realtime synchronisatie

Alle synchronisatie tussen uw WooCommerce webshop en uw Teamleader account gebeurt onmiddellijk.

Tot 3 domeinen per licentie

Heb je meerdere webshops? Je hoeft de plugin maar éénmaal aan te kopen indien je 3 of minder domeinen wenst te koppelen met Teamleader.

Vector lsDevign

Nood aan maatwerk?

Al onze WooCommerce plugins kunnen worden aangepast naar de noden van jouw webshop. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Screenshots

Sfeerbeeld lsDevign
Sfeerbeeld lsDevign
Sfeerbeeld lsDevign
Sfeerbeeld lsDevign

Tevreden? Geef onze plugin een review!

Gebruik je deze plugin en wens je jouw ervaring te delen met andere klanten? Schrijf dan hier jouw review neer.

Enkel aangemelde gebruikers kunnen reviews nalaten.

Vector lsDevign

Reviews van klanten:

Ontdek wat onze klanten vinden van deze plugin.

 • Icoon ster | lsDevign Icoon ster | lsDevign Icoon ster | lsDevign Icoon ster | lsDevign Icoon ster | lsDevign
  “Ik was zoekende naar iemand die WooCommerce en Teamleader met elkaar in harmonie kon laten werken na gesukkel met andere api's. Met Laurens is dit gelukt dus nu loopt alles automatisch en bespaar ik letterlijk enkele uren per dag, automatische orders, facturen, afpunting van de facturen, .. zowel b2b als b2c. Prachtig werk!”
  Cas C. | Pro Sales Care BV / YDOLO - 03/01/2024
 • Icoon ster | lsDevign Icoon ster | lsDevign Icoon ster | lsDevign Icoon ster | lsDevign Icoon ster | lsDevign
  “Deze plugin bespaart ons dagelijks enorm veel tijd! Al onze bestellingen worden nu onmiddellijk doorgestuurd naar Teamleader en de facturatie van onze webshop gebeurt nu automatisch. De plugin is duidelijk en doet wat je verwacht, een aanrader!”
  Sara V. | Lolalie Florals - 29/12/2023
close