Web Development &
Webdesign op maat

lsDevign is een web development bureau in Lichtervelde dat zich specialiseert in custom WordPress & Woocommerce websites en webshops. Volledig op jouw maat ontworpen, volledig aanpasbaar geprogrammeerd.

Websites, webshops &
plugins naar jouw wens

lsDevign is niet zomaar een websitebouwer, integendeel. Vandaag worden websites & -shops vaak onafgewerkt online gegooid, vergeet men gebruiksvriendelijkheid op mobiele toestellen en wordt er te weinig naar de klant geluisterd.

Dat moet anders, dat moet beter. lsDevign bouwt volledige WordPress & Woocommerce websites en webshops. Volledig op jouw maat ontworpen, volledig door jou aanpasbaar. Wij werken grondig, veilig & pixel perfect.

Sfeerbeeld lsDevign | Web Development en Webdesign op maat regio Lichtervelde

Op maat gemaakt =
volledig aanpasbaar

lsDevign werkt met de wereldwijd ondersteunde back end (admin zone) van WordPress, en bij uitbreiding Woocommerce. Dit systeem stellen we volledig in en programmeren we naar de noden van onze klanten. Op die manier ziet u enkel wat u nodig heeft en kan u eenvoudig wijzigingen aanbrengen.

Onze websites en webshops zijn volledig aanpasbaar. U krijgt de volledige toegang tot uw website, waarmee u altijd en overal alles kan wijzigen. Dit gaat van teksten, tot icoontjes, links, compositie en afbeeldingen. Alles zonder dat u de layout kan breken.

Vector lsDevign

We blinken uit in design, snelheid, SEO & gebruiksvriendelijkheid

We zorgen ervoor dat je website snel en veilig werkt op alle toestellen, schermen én meest gebruikte browsers. Op die manier loop je zeker geen bezoekers mis!

Onze samenwerking met de erkende hostingleverancier Combell garandeert bovendien de capaciteit, veiligheid, toegankelijkheid en support waar onze projecten én onze klanten nood aan hebben. Daarnaast nemen we zelf alle nodige maatregelen die jouw website up-to-date, online en veilig houden.

Vector lsDevign
Vector lsDevign

Onze klanten houden van
ons werk!

Onze klanten zijn onze prioriteit! Je geeft ons tenslotte de verantwoordelijkheid voor het eerste online contact met jouw onderneming. Ook kent niemand jouw product of dienst beter dan jij. Daarom begint elke goede samenwerking met het luisteren naar jouw wensen en ervaring.

Quote vector

Het was een plezier om met Laurens samen te werken, hij dacht mee, werkte proactief, vlot & oplossend. Het was een aangenaam traject met een TOP resultaat, we zijn enorm tevreden met onze website en webshop! Nogmaals enorm bedankt voor het mooie werk!

Ann-Gaëlle Bekaert

| Zaakvoerder BOMAT

Quote vector

Laurens is een fantastische developer. Wij zijn bijzonder tevreden over het webdesign, over zijn technische kennis en over het proces (hij is altijd beschikbaar en zoekt mee naar oplossingen). En daar bovenop, Laurens is bovenal een plezante persoon om mee te werken. Dankjewel!

Yves Sandyck

| Zaakvoerder Wise Media Group

Quote vector

Laurens is een goede verstaander en levert bovendien grondig en mooi werk af 😉
Een aanrader!

Katja Van Breedam

| Zaakvoerder Atelier-K! & K!-design

Geen verborgen kosten, geen wurgcontracten

Bij lsDevign is datgene waarvoor je betaalt ook écht van jou. Natuurlijk voorzien wij de nodige technische zaken zoals webhosting, domeinnamen, etc. Maar jouw website, webshop of domeinnaam blijft hoe dan ook jouw eigendom.

Niets staat je in de weg om je website in eigen beheer te houden of om te veranderen van leverancier. lsDevign behoudt zich enkel het recht voor om jouw site te beheren door middel van een onderhoudscontract én om je website op te nemen in ons portfolio.

Vector lsDevign