Web Development &
Webdesign op maat

lsDevign, uw expert in op maat gemaakte WordPress & Woocommerce ontwikkeling. Maatwerk weboplossingen die volledig aan uw wensen voldoen, met volledige programmeerflexibiliteit.

Websites, webshops &
plugins naar jouw wens

LsDevign staat niet zomaar voor webontwikkeling; wij streven naar excellentie. In een tijd waarin websites en webshops vaak haastig online worden gezet, waarbij mobiele gebruiksvriendelijkheid en klantgerichtheid worden verwaarloosd, willen wij het anders aanpakken.

Bij LsDevign bouwen we volledige WordPress- en WooCommerce-websites en -shops die op maat zijn gemaakt, volledig aanpasbaar en ontworpen met aandacht voor elk detail. Onze aanpak is grondig, veilig en gericht op het bereiken van perfectie, pixel voor pixel.

Op maat gemaakt =
volledig aanpasbaar

lsDevign werkt met de wereldwijd ondersteunde back end (admin zone) van WordPress, en bij uitbreiding Woocommerce. Dit systeem stellen we volledig in en programmeren we naar de noden van onze klanten. Op die manier ziet u enkel wat u nodig heeft en kan u eenvoudig wijzigingen aanbrengen.

Onze websites en webshops zijn volledig aanpasbaar. U krijgt de volledige toegang tot uw website, waarmee u altijd en overal alles kan wijzigen. Dit gaat van teksten, tot icoontjes, links, compositie en afbeeldingen. Alles zonder dat u de layout kan breken.

We blinken uit in design, snelheid, SEO & gebruiksvriendelijkheid

We zorgen ervoor dat je website snel en veilig werkt op alle toestellen, schermen én meest gebruikte browsers. Op die manier loop je zeker geen bezoekers mis!

Onze samenwerking met de erkende hostingleverancier Combell garandeert bovendien de capaciteit, veiligheid, toegankelijkheid en support waar onze projecten én onze klanten nood aan hebben. Daarnaast nemen we zelf alle nodige maatregelen die jouw website up-to-date, online en veilig houden.

 

Vector lsDevign
Vector lsDevign

Onze klanten houden van
ons werk!

Onze klanten zijn onze prioriteit! Je geeft ons tenslotte de verantwoordelijkheid voor het eerste online contact met jouw onderneming. Ook kent niemand jouw product of dienst beter dan jij. Daarom begint elke goede samenwerking met het luisteren naar jouw wensen en ervaring.

Quote vector

Ik zou lsDevign iedereen aanbevelen. Mijn website werd perfect geprogrammeerd met de juiste communicatie en uitleg achteraf. Ook kwam Laurens met ideeën die de website nog beter maakten. Bedankt!

Djorden Vlaeminck

| Zaakvoerder Impakt

Quote vector

Laurens is een goede verstaander en levert bovendien grondig en mooi werk af 😉
Een aanrader!

Katja Van Breedam

| Zaakvoerder Atelier-K! & K!-design

Quote vector

Ik ben super tevreden met de webshop. Steeds kon ik bij u terecht voor vragen en aanpassingen die steeds vlot werden verholpen. Top samenwerking, ik zou iedereen aanraden om met lsDevign in zee te gaan.

Melissa Troch

| Zaakvoerder Freule

Duidelijke tarieven, geen beperkende overeenkomsten

Bij lsDevign is datgene waarvoor je betaalt ook écht van jou. Natuurlijk voorzien wij de nodige technische zaken zoals webhosting, domeinnamen, etc. Maar jouw website, webshop of domeinnaam blijft hoe dan ook jouw eigendom.

Niets staat je in de weg om je website in eigen beheer te houden of om te veranderen van leverancier. lsDevign behoudt zich enkel het recht voor om jouw site te beheren door middel van een onderhoudscontract én om je website op te nemen in ons portfolio.

Vector lsDevign