Ontdek de WooCommerce plugins van lsDevign

Breid de functionaliteit van jouw WooCommerce webshop uit met de plugins & integraties van lsDevign. Snelle support via mail of chat. Maatwerk mogelijk.

Vector lsDevign

Nood aan maatwerk?

Al onze WooCommerce plugins kunnen worden aangepast naar de noden van jouw webshop. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze klanten houden van ons werk

Onze klanten zijn onze prioriteit! Je geeft ons tenslotte de verantwoordelijkheid voor het eerste online contact met jouw onderneming. Ook kent niemand jouw product of dienst beter dan jij. Daarom begint elke goede samenwerking met het luisteren naar jouw wensen en ervaring.

Quote vector

Supertevreden over de samenwerking met Laurens. Hij zoekt mee naar de nodige oplossingen en is helemaal mee in de stijl en feeling van onze website en organisatie. Alles wordt ons klaar en duidelijk uitgelegd zodat we zelf ook vlot aan de slag kunnen met onze website en webshop. Ongeloofelijk welk werk hij heeft neergezet op toch wel een vrij korte periode. Dikke dankjewel!

Sharon

| Oprichtster Boven De Wolken.

Quote vector

Heel tevreden van de samenwerking met Laurens. Vlotte communicatie en goed werkende webshop voor ons gemaakt & onderhouden. check gerust eens op ydolo.be.

Cas Casier

| CEO YDOLO

Quote vector

Laurens is een fantastische developer. Wij zijn bijzonder tevreden over het webdesign, over zijn technische kennis en over het proces (hij is altijd beschikbaar en zoekt mee naar oplossingen). En daar bovenop, Laurens is bovenal een plezante persoon om mee te werken. Dankjewel!

Yves Sandyck

| Zaakvoerder Wise Media Group