Ontdek de WooCommerce plugins van lsDevign

Breid de functionaliteit van jouw WooCommerce webshop uit met de plugins & integraties van lsDevign. Snelle support via mail of chat. Maatwerk mogelijk.

Vector lsDevign

Nood aan maatwerk?

Al onze WooCommerce plugins kunnen worden aangepast naar de noden van jouw webshop. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze klanten houden van ons werk

Onze klanten zijn onze prioriteit! Je geeft ons tenslotte de verantwoordelijkheid voor het eerste online contact met jouw onderneming. Ook kent niemand jouw product of dienst beter dan jij. Daarom begint elke goede samenwerking met het luisteren naar jouw wensen en ervaring.

Quote vector

Ik ben super tevreden met de webshop. Steeds kon ik bij u terecht voor vragen en aanpassingen die steeds vlot werden verholpen. Top samenwerking, ik zou iedereen aanraden om met lsDevign in zee te gaan.

Melissa Troch

| Zaakvoerder Freule

Quote vector

Laurens is een goede verstaander en levert bovendien grondig en mooi werk af 😉
Een aanrader!

Katja Van Breedam

| Zaakvoerder Atelier-K! & K!-design

Quote vector

Supertevreden over de samenwerking met Laurens. Hij zoekt mee naar de nodige oplossingen en is helemaal mee in de stijl en feeling van onze website en organisatie. Alles wordt ons klaar en duidelijk uitgelegd zodat we zelf ook vlot aan de slag kunnen met onze website en webshop. Ongeloofelijk welk werk hij heeft neergezet op toch wel een vrij korte periode. Dikke dankjewel!

Sharon

| Oprichtster Boven De Wolken.