Veelgestelde vragen &
antwoorden

Wat kost een website? Met welke aspecten dien ik rekening te houden? Welke kosten moet ik nog voorzien? Ben ik gebonden aan een overeenkomst? Neem een kijkje tussen onze meest gestelde vragen & antwoorden.

Hoeveel kost een website of webshop?

Dit is wellicht één van de meest gestelde vragen die we op ons afgevuurd krijgen. De kostprijs van een website of webshop hangt af van een aantal factoren:

  • Hoeveel aandacht dient er te worden besteed aan layout?
  • Hoe groot is de website (aantal pagina’s, templates, …)?
  • Wat moet de website technisch kunnen (koppelingen, animaties, integraties, …)?
  • Wat is de deadline voor het project?
  • Webshops kosten meestal meer dan websites, doordat er meer moet worden geprogrammeerd, getest, geïntegreerd.
  • In hoeveel talen moet de website beschikbaar zijn?
  • etc.

lsDevign werkt steeds op maat van de klant, en niet met kant-en-klare formules. Dat wil zeggen dat we de vereisten per project bekijken en u op die manier een correcte en specifieke offerte kunnen bezorgen.

Natuurlijk! Bij lsDevign is datgene waarvoor je betaalt ook écht van jou. Uiteraard voorzien wij de nodige technische zaken zoals webhosting, domeinnamen, etc. Maar jouw website, webshop of domeinnaam blijft hoe dan ook jouw eigendom.

Wij houden niet van onnodige wurgcontracten of verborgen kosten. Niets staat je in de weg om je website in eigen beheer te houden of om te veranderen van leverancier. lsDevign behoudt zich enkel het recht voor om jouw site te beheren door middel van een onderhoudscontract én om je website op te nemen in ons portfolio.

Naast de klassieke vorm van overeenkomsten, zoals een getekende offerte of de verbintenis om een factuur te betalen, werkt lsDevign met onderhoudscontracten.

Daarin zitten alle kosten voor webhosting, domeinnamen, onderhoud, beveiliging, updates etc. inbegrepen. Onderhoudscontracten zijn optioneel, maar verstandig. Bovendien zijn ze jaarlijks opzegbaar en dus erg flexibel. Ook krijg je een aantal uur programmeerwerk gratis bij het afsluiten van een onderhoudscontract.

De kostprijs van een onderhoudscontract hangt af van de grootte van de website en de risico’s of kosten die daarmee gepaard gaan.

lsDevign werkt met de wereldwijd ondersteunde back end (admin zone) van WordPress, en bij uitbreiding Woocommerce. Dit systeem stellen we volledig in en programmeren we naar de noden van onze klanten. Op die manier ziet u enkel wat u nodig heeft en kan u eenvoudig wijzigingen aanbrengen.

Onze websites en webshops zijn volledig aanpasbaar. U krijgt de volledige toegang tot uw website, waarmee u altijd en overal alles kan wijzigen. Dit gaat van teksten, tot icoontjes, links, compositie en afbeeldingen. Alles zonder dat u de layout kan breken.

Onze websites zijn ook eenvoudig uit te breiden. Dus mocht u na de lancering nog wijzigingen, extra opties of functies wensen, dan kan dit zeker en vast.

Zoals elke websitebouwer werkt ook lsDevign met een vooropgestelde planning. Afhankelijk van het moment en de vooropgestelde planning wordt de opleverdatum in overleg besproken met de klant. Zo hebben we beiden iets om naartoe te werken.

Het kan natuurlijk voorvallen dat u met een dringend probleem zit (hacking, downtime, …), of dat u geen tijd heeft om te wachten op de planning, omdat andere acties moeten volgen op uw project (zoals bijvoorbeeld de campagnes uit uw social media strategie). In dat geval proberen we steeds samen naar een oplossing te zoeken.

Neen, lsDevign is gespecialiseerd in maatwerk. Dat betekent dat we uw project kunnen realiseren zoals u dat wenst, en ook in de door u gewenste stijl. Hiervoor programmeren we thema’s op uw maat, die bovendien volledig aanpasbaar zijn.

Een voordeel dat u niet heeft wanneer u een standaard thema moet aankopen.

Zeker en vast! Ondersteuning is bij lsDevign steeds gratis. Wanneer we uw website of webshop opleveren, dan voorzien we u automatisch van alle uitleg die u nodig heeft om uw website vlot te kunnen beheren.

Tussendoor zijn we steeds telefonisch of via e-mail bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Mocht dit nodig zijn, dan komen we ook ter plaatse om samen uw vragen te bekijken of om meer uitleg te verschaffen over de werking van uw website.

Bij lsDevign zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Indien u een idee of een concept heeft dat u graag zou realiseren, neem dan gerust contact met ons op. Op die manier kunnen we onze ervaring bundelen en alle opties bekijken.

Jazeker, lsDevign heeft de volledige controle over de werking van uw website of webshop. Dat betekent dat we vlot informatie kunnen uitwisselen tussen de website enerzijds en een platform anderzijds.

U wenst bijvoorbeeld niet alle info in jouw CRM systeem, vastgoedplatform of ERP in te geven om vervolgens op de website opnieuw te beginnen.

Bovendien moet er vaak nog informatie van de bezoekers op uw website, zoals bestellingen, offerte aanvragen, contactverzoeken, … terugvloeien naar uw eigen platformen, zodat andere mensen (zoals de sales afdeling) hierop verder kunnen bouwen.

Het maakt vaak niet uit met welk platform u werkt, wij hebben de volledige controle over wat uw website of webshop kan, dus komen we er samen wel uit!

Heb jij reeds een project in gedachten?

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met je website, webshop, koppelingen of web project? Heb je al een concept of een idee klaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Samen bekijken we wat voor jouw project of idee de beste aanpak is. Wij helpen jouw concept vormgeven met onze ervaring en geven jou vrijblijvend advies. Neem contact op met lsDevign of vraag een offerte aan.

Vector lsDevign